Wagenpark

Ons wagenpark bestaat momenteel uit 100 trekkende eenheden en ongeveer 300 getrokken voertuigen (opleggers en aanhangwagens).

Al onze voertuigen zijn voorzien van een Transics 'On-Board' communicatiesysteem waardoor wij deze online kunnen opvolgen. Ook de communicatie tussen de chauffeur en de dispatching verloopt via deze toepassing.

Wij vernieuwen ons wagenpark op geregelde basis, waardoor het grootste deel van de voertuigen momenteel voldoet aan de Euro5 en Euro6 - norm.

/

Reeds een jaar hebben wij 4 Iveco trekkers in dienst met een LNG aandrijving.

Deze technologie levert zodanig goede resultaten op dat we in 2018 nog 10 bijkomende LNG trekkers in dienst gaan nemen.

Zo verminderen wij onze ecologische voetafdruk en zorgen wij voor een beter rendement.

Onze voertuigen worden onderhouden in onze eigen professioneel uitgeruste werkplaats met gekwalificeerd personeel. Wij werken enkel met originele wisselstukken waardoor onze wagens steeds in perfecte conditie blijven.

Al onze opleggers en aanhangwagens voldoen aan de EN12642-XL norm voor ladingzekering.

Bovendien beschikken al onze chauffeurs over voldoende materiaal om elke lading perfect vast te kunnen leggen.

Een groot aantal van onze opleggers beschikt bovendien over een schuifdak, waardoor zowat elke lading aan boord gebracht kan worden.

Onze groot-volume combinaties (120 m³) zijn allemaal voorzien van een doorlaadsysteem, waardoor op de laad- en losplaats geen tijd verloren wordt door af- en aan te koppelen.

Een groot aantal van onze voertuigen is voorzien voor het vervoer van ADR-colli, zowel in huifwagens als in geconditioneerd vervoer.

Het onderhoud van onze voertuigen gebeurt grotendeels in eigen beheer. Wij beschikken over een afdeling bandenbeheer, een carrosserie- en schilderafdeling, een truck-wash en een depannagevoertuig.