Nieuws

Nieuws

 • nieuwe module opleidingen

  Vanaf vandaag kunnen wij u de opleiding "defensief rijden" aanbieden !

  Geplaatst op maandag 17 december 2012

 • Truck Veilig charter

  Frans Hendrickx en Zonen ondertekende het TRUCK VEILIG charter, een intitiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde in samenwerking met de Vlaamse Overheid.

  Het TRUCKVEILIG charter ondersteunt transportbedrijven en vrachtwagenbestuurders die zich inzetten voor veiliger verkeer.

  Wie het TRUCKVEILIG charter tekent, engageert zich om minimaal zeven zelfgekozen actiepunten na te komen.

  Bestuurders kunnen er bijvoorbeeld over waken dat ze voldoende fit en uitgerust achter het stuur zitten, terwijl werkgevers kunnen zorgen voor haalbare rittenschema’s en een correct onderhoud van het vrachtwagenpark. Want als iedereen tekent voor het leven, wordt het een stuk veiliger op de weg.

  Geplaatst op donderdag 22 november 2012

 • Betaald Educatief Verlof

  Hendrickx Transportopleidingen kan vanaf vandaag uw chauffeurs opleiden tijdens Betaald Educatief Verlof

  Dit betekent dat de overheid de arbeidsuren van uw personeel voor het grootste gedeelte terugbetaalt. Voorwaarde is wel dat de chauffeurs de volledige cyclus van 35 uren afwerken binnen 1 schooljaar.

  Vraag gerust meer informatie!

  Geplaatst op vrijdag 19 oktober 2012

 • LPG

  Wij hebben vandaag onze eerste hybride trekker in gebruik genomen. 

  Deze VOLVO FM9 rijdt op een mengsel van LPG en diesel en bespaart zo tot 30% diesel en bijhorende uitstoot van fijn stof. Dit project zal gedurende 6 maanden geëvalueerd worden en bij goede resultaten is deze techniek voor uitbreiding vatbaar.

  Geplaatst op woensdag 8 augustus 2012

 • Transportopleidingen

  Hendrickx Transportopleidingen werd sinds 27/10/2011 erkend door de FOD Mobiliteit en Vervoer in de nascholing voor de rijbewijzen van de groep C onder het erkenningsnummer OCF-093.

  Geplaatst op donderdag 27 oktober 2011